Krav til vedligeholdelse af sprængningsmaskine

- 2022-04-29-

1. Kontroller altid, om der falder diverse ind isprængningsmaskine, og ryd den op i tide for at forhindre blokering af hvert transportled i at danne forhindringer for udstyret.

2. Forbered omhyggeligt regnskabet mellem medarbejderne før kontrol.

3. Udfør sekundær eftersyn afsprængningsmaskinei hvert skift, hovedsageligt inklusiv: beskyttelsesplader, vinger, skovlhjul, gummigardiner, retningsmanchetter, rulleborde og andre sliddele, og udskift dem i tide, hvis der opstår problemer.

4. Kontroller koordineringen af ​​de elektriske komponenter isprængningsmaskine, tjek især om boltene er løse, og spænd dem i tide.

5. Kontroller regelmæssigt, om oliepåfyldningen af ​​hver del afsprængningsmaskineopfylder kravene.

6. Kammerets kropsvagtsprængningsmaskinebør kontrolleres hver dag, og hvis der er skader, skal den omgående udskiftes.

7. Densprængningsmaskinebør til enhver tid kontrollere rengøringseffekten. Hvis der er noget unormalt, skal det stoppes med det samme, og den overordnede inspektion af udstyret skal udføres.

8.Før du tænder forsprængningsmaskine, skal personalet kontrollere, om de forskellige kontakter i styreskabet påsprængningsmaskinerer i de krævede indstillingspositioner, og tænd derefter for maskinen for at undgå fejlbetjening, beskadigelse af det elektriske og maskinens indstillingsudstyr og forårsage skade på udstyrsindstillingen.

shot blasting machine